'Leko wijzigt elftal op twee plaatsen, succesvolle systeem blijft behouden'

'Leko wijzigt elftal op twee plaatsen, succesvolle systeem blijft behouden'

02-08-2017 07:17
1

Voor Club Brugge staat woensdagavond al meteen één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen op het programma. Als de West-Vlamingen de 3-3 uit de heenmatch weten om te buigen tegen Istanbul Basaksehir, plaatst het zich voor de play-off-fase van de Champions League. Ivan Leko voert twee wissels door.

In vergelijking met de wedstrijd in Jan Breydel zal Laurens De Bock al zeker niet aan de aftrap verschijnen. De linksachter is vanwege een blessure zelfs niet mee afgereisd richting Turkse hoofdstad. In zijn plaats krijgt hoogstwaarschijnlijk Ahmed Touba zijn kans, heeft Het Nieuwsblad geconstateerd. Het jeugdproduct legde De Bock in de voorbereiding al meermaals het vuur aan de schenen.

Daarnaast wordt ook in de punt van het elftal een wijziging doorgevoerd. Jérémy Perbet kreeg in de heenwedstrijd geen voet aan de grond en dus heeft Leko besloten om hem op de bank te houden. Jelle Vossen zal de honneurs waarnemen als aanvalsleider. Dat deed de goalgetter ook al op de openingsspeeldag van de competitie, toen Club met 0-4 ging winnen bij Sporting Lokeren.

Vermoedelijke elf: Horvath - Mechele, Engels, Denswil - Palacios, Vormer, Nakamba, Touba - Refaelov, Vossen, Dennis