'Antwerp betaalt 400.000 euro voor aanwinst nummer acht'

'Antwerp betaalt 400.000 euro voor aanwinst nummer acht'

24-07-2017 07:30

Antwerp heeft Sambou Yatabaré niet kunnen strikken, maar waarschijnlijk gaat het toch nog een tweede ex-speler van Standard binnenhalen. Het zou namelijk rond zijn met Dino Arslanagic.

Zondag werd in de Waalse pers al het gerucht gelanceerd dat Arslanagic naar Antwerp zou vertrekken. Momenteel is de centrale verdediger nog actief bij Moeskroen. Antwerp heeft er in ieder geval een brok ervaring bij. Arslanagic is nog maar 24, maar betwistte wel al meer dan honderd wedstrijden bij Standard.

Antwerp zou volgens Het Laatste Nieuws behoorlijk diep in de buidel tasten: het legt nog 400.000 euro op tafel om de voormalige belofteninternational te kunnen strikken. De captain van Moeskroen moet dan ook de nieuwe leider worden in de verdediging.

Hoogstwaarschijnlijk wordt de komst van Arslanagic maandag al aangekondigd. Hij wordt de achtste aanwinst voor Antwerp. The Great Old haalde eerder al Alexander Corryn, Zotsara Randriambololona, Scott Batubinsika, Moustapha Bayal Sall, Reeda Jadi, Sinan Bolat en Ivo Rodrigues.