Vrouw post smerige reactie over Nouri, naamgenote krijgt bedreigingen

  Vrouw post smerige reactie over Nouri, naamgenote krijgt bedreigingen

  maandag 17 juli 2017 om 09:25

  De blijvende hersenschade voor Abdelhak Nouri heeft voor veel beroering gezorgd in de voetbalwereld, maar af en toe verschijnen er ook minder begripvolle reacties. Eén vrouw krijgt zelfs dreigtelefoons na een bericht op Facebook... dat niet van haar komt.

  De dwarsfluitlerares Joyce Saleming wordt door een Facebook-reactie van haar naamgenote op het drama rondom Abdelhak Nouri het leven zuur gemaakt. Ze wordt aan de lopende band gebeld door woedende Ajax-fans. Een andere Joyce Saleming plaatste het volgende Facebook-bericht over Nouri: 'Deze harteloze bitch wenst jullie allemaal een fijne avond toe! Oooh ja… En fuck Nouri.'

  Joyce' man Louis plaatste afgelopen vrijdag een bericht op Facebook waarin hij uitlegt dat het om een persoonsverwisseling gaat. Het is inmiddels honderden keren gedeeld. Aan het Algemeen Dagblad vertelt de vrouw dat de politie geen tijd had om hun aangifte op te nemen. "Ze hadden het te druk en vroegen ons na het weekend terug te komen."

  Lees meer over:Eredivisie

  Plaats een reactie

  BS90 +3486
  maandag 17 juli 2017 om 10:06
  Hoe vreselijk die reactie ook is... het tweede bericht heeft wel een kern van waarheid. Mensen vallen bijna over elkaar om steun te betuigen, en waarvoor? Om Nouri echt te steunen (die het niet eens leest) of om zelf aan je vrienden te tonen wat een goeie persoon je bent?
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1468
  maandag 17 juli 2017 om 12:13
  In de wereld sterven dagelijks duizenden mensen van honger en dorst, of door geweld waar ze niks mee te maken hebben. Israeli's schieten spelende Palestijnse kinderen door hun hoofd etc...
  Hierover hoor je niks, maar als bijvoorbeeld een kat vergiftigd wordt, barsten sociale media uit hun voegen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vrouw post smerige reactie over Nouri, naamgenote krijgt bedreigingen