'Deal rond, Antwerp gaat spits ophalen bij Belgische topclub'

'Deal rond, Antwerp gaat spits ophalen bij Belgische topclub'

11-07-2017 07:00
7

Op transfervlak gaat er deze week heel wat bewegen bij Antwerp, de namen van Zotsara Randriambololona, Sambou Yatabaré, Dylan Batubinsika en Reda Jaadi worden waarschijnlijk toegevoegd aan de kern. Nu duikt er ook een vijfde naam op.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Antwerp ook heel graag in zee gaan met Benjamin Tetteh, de spits die nu nog onder contract ligt bij Standard. Bij Standard zou hij echter geen toekomst meer hebben. De twintigjarige Ghanees werd twee jaar geleden weggehaald door Standard bij zijn thuisclub Dreams FC, maar hij kon zich nooit in de basis knokken bij de Luikenaars.

Vorig seizoen werd hij in de winter uitgeleend aan Slovacko, een eersteklasser uit Tsjechië. Hoewel hij daar maar één doelpunt maakte op dertien wedstrijden wil die club hem toch nog houden. Door de inmenging van Antwerp zou dat feestje echter niet kunnen doorgaan.

Eerder deze zomer toonde ook STVV interesse om Tetteh binnen te halen, maar die piste lijkt opgegeven te zijn. Antwerp heeft zo vrije baan om de spits binnen te halen.