Lukaku moet voor de rechter verschijnen na incident in Los Angeles

Lukaku moet voor de rechter verschijnen na incident in Los Angeles

08-07-2017 19:24
6

Manchester United maakte zaterdagochtend bekend dat het met Everton een akkoord heeft bereikt over een transfer van Romelu Lukaku. Onze landgenoot krijgt daarmee zijn droomtransfer. Lukaku wist de er een deal aan zat te komen en vierde dat zo uitbunding, dat de politie zich bij hem meldde. Dat meldt het Amerikaanse TMZ.

Lukaku is momenteel met zijn nieuwe ploegmaat Paul Pogba op vakantie in Los Angeles en heeft het daar uitstekend naar zijn zin. De Rode Duivel voelde natuurlijk dat een akkoord aanstaande was en gaf op 2 juli een uitbundig feest in Beverly Hills. De buren ergerden zich echter kapot aan het lawaai en zijn gaan klagen bij de politie. Agenten bezochten liefst zes keer het huis om Lukaku te waarschuwen om het volume te verlagen. Lukaku deed er echter niet aan, waarna de lokale politie het volgens TMZ zat was.

De spits werd aangesproken om het 'verstoren van de openbare orde'. Lukaku werd niet naar het politiebureau gebracht en evenmin officieel aangehouden. Hij kreeg wel een aantekening, waardoor Lukaku rekening moet houden met een boete. Over de hoogte daarvan is nog niks bekend.

Update 19.24 uur: Romelu Lukaku moet op 2 oktober voor de rechter verschijnen vanwege de veroorzaakte geluidsoverlast. Dat meldt de Britse omroep BBC na informatie van de politie in Beverly Hills, waar het incident plaatsvond.