'Chelsea grijpt naast Lukaku, Plan B speelt bij Real Madrid'

'Chelsea grijpt naast Lukaku, Plan B speelt bij Real Madrid'

07-07-2017 08:45

Chelsea lijkt de strijd om Romelu Lukaku te hebben verloren van Manchester United en richt de pijlen daarom nu op James Rodriguez. Real Madrid is bereid om mee te werken aan een transfer van de 25-jarige Colombiaan, meldt althans AS.

De Koninklijke wil met het vertrek van Rodriguez ruimte maken in de selectie voor Dani Ceballos, het Spaanse talent dat waarschijnlijk voor twintig miljoen euro overkomt van Real Betis. Rodriguez was het voorbije seizoen bovendien geen vaste waarde in het Estadio Santiago Bernabéu. Hij speelde 22 competitieduels en kwam zes keer in actie in de Champions League.

Chelsea wilde hem in januari al vastleggen, maar daar zag de aanvallende middenvelder toen zelf van af. The Blues hebben zich nu echter opnieuw gemeld en lijken de belangrijkste kanshebber. De transfersom die de club krijgt van Atlético Madrid voor Diego Costa, moet de komst van Rodriguez deels bekostigen.

Ook Paris Saint-Germain was geïnteresseerd in Rodriguez, maar lijkt de voorkeur te geven aan Kylian Mbappé. De kans is klein dat Manchester United zich na de monsterdeal voor Lukaku meldt voor Rodriguez. De Engelsen zijn nog wel in de race voor Alvaro Morata.