'Kalinic kan megatransfer maken met dank aan ... Real Madrid'

'Kalinic kan megatransfer maken met dank aan ... Real Madrid'

03-07-2017 23:15

Het was een zeer opvallend bericht op maandag: Leicester City zou ruim twintig miljoen euro op tafel willen leggen voor Lovre Kalinic, aldus een Servisch medium. The Sun bevestigt dat gerucht nu. De goalie van AA Gent kan meedraaien in een carrousel tussen Manchester United, Real Madrid en Leicester City. 

Hoe zit de vork nu exact aan de steel? Het is een publiek geheim dat Real Madrid aast op David De Gea, de Spaanse doelman van Man United. In eerdere transferperiodes probeerde de Champions League-laureaat De Gea al naar Madrid te loodsen. Nu zou De Koninklijke een nieuwe poging willen wagen. Daarvoor heeft het echter de hulp nodig van Leicester en ... Gent, schetst The Sun.

Als Man U De Gea ziet verkassen, hoopt het immers Kasper Schmeichel los te weken in Leicester. Zo zou de zoon van de legendarische Peter Schmeichel zijn vader kunnen opvolgen op Old Trafford. Leicester zal dan wel op haar beurt op zoek moeten naar een vervanger. Zo komt Kalinic in beeld. Volgens eerdere berichtgeving zouden The Foxes dus tot 21 miljoen euro willen overmaken naar de Arteveldestad.