'KRC Genk mag 2,5 namen schrappen van verlanglijst, één kandidaat blijft over'

'KRC Genk mag 2,5 namen schrappen van verlanglijst, één kandidaat blijft over'

03-07-2017 13:00
1

KRC Genk is nog steeds op zoek naar een nieuwe spits, maar die zoektoch verloopt niet op rolletjes. Er waren verschillende spelers in beeld, maar al zeker twee namen mogen geschrapt worden. Ook een derde spits lijkt niet te komen, waardoor er nog maar één naam overblijft.

Genk had onder meer Jérémy Perbet in beeld, maar de Fransman ondertekende een verbintenis voor twee seizoenen bij Club Brugge. Hij komt dus niet, net zoals Uros Djurdjevic. De 23-jarige Serviër stond afgelopen seizoen 28 keer aan het kanon in 34 wedstrijden voor Partizan Belgrado. Genk wilde hem graag, maar de spits blijkt onhaalbaar.

Daarnaast is de Canadees Cyle Larin in beeld, een 22-jarige Canadees van Orlando City. Maar de bijzondere reglementen van de MLS gooien roet in het eten. Zijn dossier is nog niet afgesloten, maar het belooft moeilijk te worden. De focus van Genk lijkt dan ook op de Deen Marcus Ingvartsen van Nordsjaelland te liggen, weet Het Belang van Limburg. De 21-jarige aanvaller was afgelopen seizoen goed voor 23 doelpunten in 36 wedstrijden.