VP Exclusief: Makelaar Engels lacht Chelsea-gerucht weg: Niet aan de orde

VP Exclusief: Makelaar Engels lacht Chelsea-gerucht weg: "Niet aan de orde"

29-06-2017 11:55
4

De droom van Björn Engels is de Premier League. Maar tot dusver kwam Club Brugge nog niet tot een akkoord met een Engelse club. In Engeland klonk een wild gerucht over een miljoenentransfer naar Chelsea, maar dat wordt afgedaan als nonsens.

In Engeland klonk donderdagochtend een heel wild gerucht. Chelsea zou met Club Brugge een akkoord bereikt hebben omtrent de transfer van Engels. De Londenaren zouden maar liefst dertig miljoen euro veil hebben voor de getalenteerde verdediger. Niets van aan zo blijkt.

"Dat is helemaal niet aan de orde", zegt zijn makelaar Evert Maeschalck exclusief aan VoetbalPrimeur.be. "Bij zo'n bedrag gaan we meteen akkoord", lacht hij. "Maar daar is dus helemaal niets van aan." De supporters van Club Brugge mogen dus nog hopen op een extra jaartje Engels, al is het geen geheim dat de verdediger droomt van de Premier League.

Topfit en klaar voor het seizoen
Opvallend genoeg stond de verdediger de voorbije oefenwedstrijden niet in de basis bij Club. Kampt hij toch met kwaaltjes? "Engels is gewoon fit en opnieuw op training. Hij volgt gewoon zijn programma en zal zonder problemen klaar geraken voor het nieuwe seizoen", besluit Maeschalck.