Dury komt met nieuw charmeoffensief voor Bruggeling: Ik hoop er nog op

Dury komt met nieuw charmeoffensief voor Bruggeling: "Ik hoop er nog op"

26-06-2017 10:03
2

Francky Dury heeft de hoop op Sander Coopman nog niet opgegeven. Een akkoord met Club Brugge is er nog steeds niet, maar Dury wil de middenvelder er absoluut bij.

Dury deed al deals met Anderlecht (Leya Iseka) en Gent (Peter Olayinka). Nu hoopt de coach van Zulte Waregem dat te doen met Club Brugge. "Ik hoop nog steeds Coopman nog een jaar te kunnen huren", zegt hij in Het Nieuwsblad. Club Brugge en Zulte Waregem onderhandelden de voorbije weken al, maar kwamen niet tot een akkoord. Club zou nog wat boter bij de vis willen.

Zulte Waregem is echter niet van plan om de portefeuille zomaar te openen. "Zelfs 500.000 euro zal men hier niet bovenhalen. Ik steek niet weg: daar is intern al serieus over gediscussieerd geweest. Ik ben zelfs naar de raad van bestuur gestapt, waar ik heb verkregen dat mijn sportief budget binnen het totale budget (zo'n 16 à 17 miljoen euro, nvdr.) wordt opgetrokken", zegt hij.

Daarnaast is het nog maar de vraag of Coopman ook mag vertrekken van Ivan Leko. De middenvelder krijgt onder de nieuwe Kroatische coach mogelijk toch een kans bij de Bruggelingen. Hij moet dan de concurrentie aangaan met Hans Vanaken.