Club moet niet meteen vrezen voor vertrek Vormer: Ik heb het hier te goed

  Club moet niet meteen vrezen voor vertrek Vormer: "Ik heb het hier te goed"

  zondag 18 juni 2017 om 16:51

  Ruud Vormer heeft het best naar zijn zin bij Club Brugge. De middenvelder is er één van de sterkhouders en een echte publiekslieveling. Hem weglokken uit Brugge zal dan ook veel vergen.

  "Ik heb nog een contract tot 2020. Voorlopig zit ik hier goed", zegt hij aan ELF Voetbal. "Natuurlijk heb ik wel de ambitie om het nog een stapje hogerop te proberen. Maar niet als ik daar op de bank moet zitten. Daarvoor heb ik het hier te goed", klinkt het.

  Bij Club Brugge is hij ook één van de publiekslievelingen geworden. Vormer denkt te weten hoe dat komt. "Ik ben iemand die altijd hard werkt en ook wel iemand die met iedereen een praatje kan maken. Zo ook met de supporters", zegt hij.

  "Qua passie lijken ze echt op die van Feyenoord. Het is niet voor niets dat zij ook Hand In Hand Kameraden zingen. Zowel Club Brugge als Feyenoord is een club van het volk. Ze willen strijdlust en passie zien. Bij Anderlecht willen de mensen mooi voetbal zien. Anderlecht is wat meer te vergelijken met Ajax", besluit Vormer, die wel denkt aan een job als analist na zijn carrière.

  Poll

  Kan Vormer een stap hogerop aan?

  (206 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Club moet niet meteen vrezen voor vertrek Vormer: "Ik heb het hier te goed"