'Gent wacht niet meer op Odoi, Buffalo's richten vizier op ex-target Club'

  'Gent wacht niet meer op Odoi, Buffalo's richten vizier op ex-target Club'

  donderdag 15 juni 2017 om 21:05

  AA Gent lijkt de piste om Denis Odoi over te nemen opgegeven te hebben. De transfer van de flankverdediger blijft uit, waardoor Gent nu op andere targets mikt. Een ex-target van Club Brugge meer bepaald.

  Het Nieuwsblad meldt dat Gent zijn zinnen heeft gezet op Ramin Rezaeian. De rechtsachter werd eerder in verband gebracht met een transfer naar Club Brugge en Nederland, maar tot een transfer kwam het niet. Aangezien de transfer van Odoi mogelijk toch niet doorgaat, richt Gent zich nu tot de Iraniër.

  De 27-jarige Rezaeian komt momenteel in eigen land nog uit voor de topclub Persepolis FC. Hij heeft een aflopend contract bij de ploeg. De verdediger heeft ook vijftien caps voor Iran achter zijn naam staan. Rezaeian zou vooral mikken op het WK 2018, als hij speelminuten krijgt bij een Europees team is hij bijna zeker van een plaatsje in de nationale ploeg.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +9257
  donderdag 15 juni 2017 om 21:25
  Hier word ik niet echt vrolijk van.
  Vind ik leuk
  reality +262
  donderdag 15 juni 2017 om 21:27
  van de ene flop naar de andere flop vliegen is geen oplossing en zeker geen directe toegevoegde waarde, zie kujovic niks anders dan problemen en die leefde dan nog in Zweden
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +9257
  donderdag 15 juni 2017 om 22:03
  Wat is er mis met Mata als Odoi niet komt en Marcq als die kroaat niet komt?

  Of geef 2 tonnetjes meer aan Foket om nog een jaartje te blijven. Speelt die goed kan hij mee naar het WK.
  Vind ik leuk
  vrijdag 16 juni 2017 om 07:51
  Eerlijk gezegd? Als Gent transfergewijs aan dit tempo blijft voortkwakkelen, dan vrees ik dat hun statuut van 'nieuwe-topclub-in-belgie-die-FCB-en-RSCA-het-vuur-aan-de-schenen-moet-leggen' snel zal vervagen. toegegeven, de 'grote vijf' blijven dezelfde clubs, met FCB, RSCA, Gent, Genk en Standard, maar met acties van dit niveau worden de buffalo's opnieuw een goeie middenmotor. Niet meer en niet minder.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Gent wacht niet meer op Odoi, Buffalo's richten vizier op ex-target Club'