OFFICIEEL: Fenerbahçe kondigt komst van Dirar aan

OFFICIEEL: Fenerbahçe kondigt komst van Dirar aan

15-06-2017 23:25
2

Nabil Dirar gaat zijn koffers pakken bij Monaco, dat is nu al een tijdje bekend. Na liefst vijf jaar trekt hij de deur dicht. De nu 31-jarige Dirar zou verhuizen naar Fenerbahce.

Verschillende Turkse bronnen, waaronder Aksam, claimen dat er in de loop van maandag twee spelers worden voorgesteld bij de Turkse topploeg. De Kameroenese doelman Carlos Kameni én dus Dirar zullen worden toegevoegd aan de kern. Het begin van een groter transferoffensief, want met 'maar' de derde plaats stelde de club uit Istanbul dit seizoen teleur.

Monaco betaalde in 2012 nog 7,5 miljoen euro aan Club Brugge om Dirar los te weken, hij was in die tijd de sterspeler bij Club. Samen met verdediger Andrea Raggi is hij de enige speler van Monaco die nog de periode in de Ligue 2 heeft meegemaakt. Dirar heeft evenwel al geruime tijd geen basisplaats meer in het prinsdom.

Update 15/06 om 23u25: Fenerbahçe heeft op de officiële website de komst van Dirar aangekondigd. De Turkse club bereikte een princiepsakkoord met Monaco. De Marokkaanse vleugelspeler zal vrijdag in Istanboel de medische testen ondergaan. Daarna zet hij zijn handtekening onder een contract bij de Turkse topclub.