'Club Brugge en ploeg Benteke niet de enige teams die aan De Boer denken'

'Club Brugge en ploeg Benteke niet de enige teams die aan De Boer denken'

10-06-2017 12:40

Frank de Boer is met Crystal Palace in gesprek over de functie van manager. Dat meldt Sky Sports vrijdag. De Premier League-club is op zoek naar een nieuwe coach na het vertrek van Sam Allardyce. 

De Boer zit zonder werk sinds zijn ontslag bij Internazionale eerder dit seizoen. Crystal Palace - de ploeg van Christian Benteke - eindigde als nummer veertien in de Engelse competitie.

Eerder was De Boer nog in beeld bij Club Brugge, maar de Belgische club stelde donderdagavond Ivan Leko aan als opvolger van Michel Preud'homme. Zijn oude club Ajax is ook op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer na het vertrek van coach Peter Bosz naar Borussia Dortmund, serieus lijkt De Boer echter niet in beeld voor die functie. Als Ajax-coach sloeg hij al aanbiedingen om naar Liverpool en Tottenham Hotspur te vertrekken af.

Update 10/06 12.40 uur: Crystal Palace heeft volgens Voetbal International contact gezocht met Frank de Boer. Van een naderend akkoord is nog geen sprake. Naast de Engelse club hebben meer clubs de afgelopen weken een lijntje uitgegooid naar de werkloze oefenmeester, die met zijn nieuwe club de hele voorbereiding wil meemaken en dus snel een werkgever moet vinden. Club Brugge was er daar één van, maar de Bruggelingen hebben intussen Ivan Leko aangetrokken.