Toch nog een haar in de boter? 'Bod van AA Gent geweigerd'

Toch nog een haar in de boter? 'Bod van AA Gent geweigerd'

03-06-2017 12:40
6

De transfer van Denis Odoi naar AA Gent is zo goed als rond. De Buffalo's kunnen na het mislopen van Sven Kums toch hun toptransfer voorstellen. Die zou er al snel aan moeten komen.

In Het Nieuwsblad klinkt het dat AA Gent een akkoord heeft bereikt met de speler zelf. De flankverdediger legde zelfs zijn medische testen al af en is akkoord met de voorwaarden van Gent. Michel Louwagie bevestigde dat de transfer zo goed als rond is. "We hebben een principeovereenkomst over een contract voor vier seizoenen", zei hij in Het Laatste Nieuws.

Er is nog geen akkoord met Fulham, maar het zou nog maar om details gaan. Zo keert Odoi na een jaar in Engeland vertoefd te hebben terug naar ons land. Hij verkoos afgelopen seizoen nog Fulham boven Gent, maar keert terug op zijn stappen. Voor Fulham kwam de flankverdediger uit voor Oud-Heverlee Leuven, STVV, Anderlecht en Sporting Lokeren. Bij Gent zal hij een vertrek van Thomas Foket moeten opvangen.

Update 12.40: Odoi heeft volgens Het Laatste Nieuws zijn medische testen al afgelegd in Gent, toch moeten de Buffalo's nog even wachten om hem officieel voor te stellen. Sky Sports meldt immers zaterdag dat Fulham, de huidige werkgever van Odoi, een eerste bod van Gent weigerde.