'Anderlecht wil huurling behouden, maar vrouw wil graag weg uit Brussel'

'Anderlecht wil huurling behouden, maar vrouw wil graag weg uit Brussel'

24-05-2017 10:57

Anderlecht is door een blessure van Frank Boeckx op zoek naar een nieuwe doelman. Het is ook nog maar de vraag of huurling Rubén langer in Brussel blijft.

Boeckx onderging een operatie aan de rug en staat om deze reden minimaal drie maanden aan de kant. Herman Van Holsbeeck wil daarom de transfermarkt op en zou zijn uitgekomen bij Matz Sels. De ex-doelman van AA Gent zit bij het Engelse Newcastle United volledig op een zijspoor. Anderlecht zou de entourage hebben gepolst voor een uitleenbeurt.

Paars-wit heeft met de Rubén al een gehuurde doelman in de selectie, maar zijn toekomst is nog onduidelijk. Anderlecht nam immers nog geen beslissing over de Spanjaard. Herman Van Holsbeeck maakt zich sterk dat ''hij zal blijven als wij dat vragen'', zo meldt Het Nieuwsblad. Er zou echter een probleem zijn rond de sluitpost, die tijdelijk is overgenomen van Deportivo La Coruna. Volgens dezelfde krant wil de echtgenote van Rubén heel graag terugkeren naar Spanje. Dat zou de beslissing van Rubén natuurlijk kunnen beïnvloeden.