Racing Genk kan flinke slag slaan: Wij zijn in gesprek

Racing Genk kan flinke slag slaan: "Wij zijn in gesprek"

20-05-2017 12:00

Racing Genk heeft voor volgend seizoen veel hogere ambities dan Play-Off 2, maar dan zullen de sterkhouders wel moeten blijven. In het geval van Alejandro Pozuelo is dat mogelijk. De Spanjaard wil best bijtekenen, al is dat niet zo simpel voor zijn familie.

In Het Nieuwsblad geeft hij aan dat bijtekenen absoluut een optie is. "We zijn in gesprek met de club. De club heeft zijn intenties al uitgesproken en wij ook. We hopen dat we tot een akkoord komen waarin alle partijen zich kunnen vinden. Ik voel me heel gelukkig in Genk, ook al heeft mijn familie het soms moeilijk. Maar ik ben hier zeer geliefd en wil zeker een akkoord sluiten met Genk."

De spelmaker acht de kans reëel dat hij ook volgend seizoen nog in de Luminus Arena zal spelen. "Ik sta open voor een nieuw contract. Ik wil weten wat de toekomstplannen zijn en als ik weg moet gaan, ga ik weg. Er is interesse en we zullen zien wat er zal gebeuren."

Een transfer is dus ook niet uitgesloten. "Het eerste wat Genk zei toen ik naar hier kwam, is dat het een verkoopsclub is. Dat als ik goed speel, er wel interessante clubs komen aankloppen. Er zijn hier veel spelers voor veel geld verkocht."