Bruggeling staat voor grote terugkeer: Logisch dat hij het wil proberen bij Club

Bruggeling staat voor grote terugkeer: "Logisch dat hij het wil proberen bij Club"

17-05-2017 12:23

Club Brugge zal er na de zomertransferperiode vrijwel helemaal anders uitzien. Enkele spelers gaan vertrokken, nieuwelingen worden aangetrokken. De kans bestaat ook dat er eentje terugkeert: Sander Coopman.

De middenvelder wordt momenteel gehuurd door Zulte Waregem. Waar zijn toekomst ligt, weet hij zelf nog niet. Ook Peter Vandenbempt vraag zich dat af. "Rest de vraag wat de toekomst brengt voor Coopman", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

"Francky Dury heeft een belangrijke hand gehad in de stormachtige ontwikkeling van de huurling van Club Brugge dit seizoen. Coopman moet ook volgend seizoen heel veel spelen, geen idee of hij al klaar is voor de basiself van Club Brugge, maar dat hij het wil proberen, is logisch", klinkt het.

Al vindt Vandenbempt het misschien beter om te blijven in Essevee. "Aan de Gaverbeek is Europees voetbal echter gegarandeerd tot de winterstop en de kans op een basisplaats groter en Coopman wil ongetwijfeld graag voortwerken met Francky Dury. Maar het is waar ook: samenwerken met Dury, zal dat volgend seizoen niet in Jan Breydel zijn?