Van Acker duwt mes nog dieper in Kortrijkse rug: Kon 0-5 zijn

Van Acker duwt mes nog dieper in Kortrijkse rug: "Kon 0-5 zijn"

06-05-2017 23:05

Roeselare verraste iedereen door zaterdagavond de eerste winst in Play-Off 2 te pakken. Op bezoek bij Kortrijk won de ploeg uit Eerste Klasse B met maar liefst 0-3. Die score kon volgens Thibaut Van Acker nog verder uitgediept worden.

Eindelijk, dat moesten ze gedacht hebben bij Roeselare. De eerste winst in Play-Off 2 was dan toch binnen. "Dit moet onze supporters plezieren. Het was lang wachten op een overwinning, hoewel we toch al enkele goede wedstrijden speelden in deze Play-Offs", zegt Van Acker aan Sporza.

"We zijn geen wereldploeg, maar we zijn naar hier gekomen met een duidelijk doel. De manier waarop we uit de startblokken zijn geschoten heeft uiteraard geholpen, maar ook de mentaliteit was er vandaag."

Kortrijk was ook echt nergens, terwijl Roeselare het spel domineerde. "Het is mooi dat we ons kunnen meten met de ploegen uit 1A. We voelden ons goed en het kon eigenlijk makkelijk 0-5 zijn. Deze Play-offs zijn voor ons de ideale voorbereiding op volgend seizoen. Onze coach roteert heel vaak en dan is het aan ons om door middel van hard werk een plaatsje in de basiself te verdienen", zegt hij.