Teodorczyk is het scoren helemaal vergeten, maar krijgt steun van ploegmaats

Teodorczyk is het scoren helemaal vergeten, maar krijgt steun van ploegmaats

30-04-2017 18:09

Een nieuwe nuloperatie voor Lukasz Teodorczyk. De Poolse spits heeft het bijzonder moeilijk en kon tegen Gent alweer niet scoren. De cijfers beginnen stilaan problematisch te worden.

De Poolse spits vindt het doel tegenwoordig bijzonder moeilijk. Zijn laatste treffer dateert alweer van 12 maart, toen hij scoorde in de 3-0-overwinning van paars-wit tegen Waasland-Beveren. Ook tegen Gent kon hij alweer niet scoren. Na de 71 minuten die hij op het veld stond staat zijn doelpuntloze teller nu al op 661 minuten. Een persoonlijk (en negatief) record voor de topschutter.

Bij Anderlecht wil men de Pool echter nog niet opgeven. "Geen probleem", reageerde Leander Dendoncker na de wedstrijd tegenover Het Laatste Nieuws. De verdedigende middenvelder nam het op voor zijn ploegmaat. "Teo werkt hard en dat is minstens even belangrijk", aldus Dendoncker.

Ondanks de slechte periode blijft het doelpuntentotaal van Teodorczyk wel indrukwekkend. Hij speelde dit seizoen 49 wedstrijden voor paars-wit en was daarin goed voor 28 doelpunten.