Genk blijft oppermachtig in Play-Off 2, ook Kortrijk is eraan voor de moeite

29-04-2017 19:49

Genk kende in eigen huis weinig moeite met KV Kortrijk, de eerste achtervolger in Play-Off 2B. Het won met duidelijke 3-0 cijfers van de Kerels.

Na de misstap in Eupen wilde Genk absoluut weer tonen dat het onverslaanbaar is in Play-Off 2. De Kortrijkzanen kwamen er geen moment aan te pas in de Luminus Arena. Genk domineerde de wedstrijd helemaal.

Het eerste doelpunt viel vanop de elf meter, Leandro Trossard maakte de openingsgoal. Daarna kon José Naranjo op aangeven van Siebe Schrijvers nog voor rust de 2-0 in doel tikken.

Kortrijk begon met iets meer aanvalslust aan de tweede helft, maar het was Genk dat het meest dreigde. Naranjo en Schrijvers besloten naast, maar die laatste kon twintig minuten voor tijd de wedstrijd helemaal beslissen. Hij tikte de 3-0 in doel na een misser van de ingevallen Aly Samatta, de eindstand.