Anastasiou onthult gesprekken met Kortrijk: 'Terugkeer naar België in de maak'

Anastasiou onthult gesprekken met Kortrijk: 'Terugkeer naar België in de maak'

23-04-2017 15:39

Yannis Anastasiou is mogelijk bezig aan zijn laatste weken in Kerkrade. Voor de camera van FOX Sports erkende de Griekse trainer van Roda JC zondagmiddag dat hij gesprekken heeft gevoerd met KV Kortrijk. De club wil Anastasiou graag aanstellen. 

"Ik wil op dit moment eigenlijk niet zoveel zeggen over mijzelf", aldus de coach na de 1-0 nederlaag bij FC Utrecht. "Onze missie is nu belangrijk met Roda. Ik wil me focussen op de wedstrijden. We moeten rust houden en denken aan de volgende wedstrijd."

Anastasiou wilde uiteindelijk heel kort iets zeggen over de belangstelling vanuit de Jupiler Pro League. "Er is contact geweest. Ik heb een paar keer met de club gesproken." De oud-spits is bezig aan zijn eerste jaar in Zuid-Limburg. Met nog twee duels te spelen staat Roda JC op de vijftiende plek. Willem II (thuis) en Vitesse (uit) zijn de resterende tegenstanders.  

Anastasiou is niet de enige trainer die gevolgd wordt. Zo zou Philippe Clement ook één van de namen zijn die genoemd wordt als mogelijke opvolger van Karim Belhocine.