'Manchester United-vrees komt uit: einde seizoen Zlatan en Rojo'

'Manchester United-vrees komt uit: einde seizoen Zlatan en Rojo'

22-04-2017 18:45

Manchester United kan dit seizoen niet meer beschikken over zowel Zlatan Ibrahimovic als Marcos Rojo. Beide spelers hebben afgelopen donderdag zware blessures opgelopen tijdens het Europa League-duel met Anderlecht. Ibrahimovic (35) speelt mogelijk pas weer in 2018. 

Engelse media schreven vrijdag al dat de Zweed schade heeft aan zijn kruisbanden. De BBC bevestigt dat nu. Ibrahimovic kwam op Old Trafford helemaal verkeerd terecht op zijn rechterbeen na een luchtduel. Het is nu de vraag wat er gaat gebeuren met de oud-speler van onder meer Paris Saint-Germain en FC Barcelona. Het contract van Ibrahimovic loopt namelijk in de zomer af. 

Ook Rojo viel geblesseerd uit tijdens het met 2-1 gewonnen duel. De Argentijn moest na 23 minuten vervangen worden door Daley Blind. Rojo kwam vervelend in botsing met een speler van Anderlecht en raakte daarbij zwaar geblesseerd aan zijn knie. Blind en Eric Bailley zijn nu de enige twee fitte centrale verdediger die manager José Mourinho tot zijn beschikking heeft.