Flinke twijfels over Club Brugge: ''Onderlinge irritatie bij de vedetten''

Flinke twijfels over Club Brugge: ''Onderlinge irritatie bij de vedetten''

22-04-2017 16:55
3

Club Brugge pakte tot op heden slechts 2 op 9 in Play-Off 1 en in de topper tegen Anderlecht een resultaat nodig om in de titelrace te blijven. Het verschil bedraagt namelijk nu al zes punten. Hugo Camps maakt zich echter zorgen over de regerend landskampioen.

--> TITELRACE! Club Brugge haalt het van Anderlecht voor 10(!) keer je inzet!

Camps schrijft in zijn column voor Het Laatste Nieuws dat het momenteel onrustig is bij Blauw-Zwart. Zelfs in de kleedkamer zou niet alles in orde zijn. ''Club heeft de laatste tijd wat moeite met zichzelf. Er is onrust in de selectie geslopen. Er knaagt iets van het infame bondsgedoe rond Michel Preud'homme en er is onderlinge irritatie bij de vedetten. Club lijdt aan chronische kiespijn'', luidt zijn harde verdict.

De columnist beseft echter ook dat een overwinning op Anderlecht de zaken weer compleet kan veranderen. ''Één knalprestatie tegen Anderlecht kan volstaan voor een comeback van speelvreugde en passie en zorgeloosheid. Het wordt nog boeiend, deze zondag'', kijkt Camps met plezier vooruit op de clash in het Constant Vanden Stockstadion.