Interim-coach Standard ziet direct al groot probleem ''Spelers zijn fragiel''

Interim-coach Standard ziet direct al groot probleem ''Spelers zijn fragiel''

21-04-2017 17:51

Standard Luik en trainer Aleksandar Jankovic gingen deze week uit elkaar vanwege de zeer teleurstellende resultaten. Interim-coach José Jeunechamps moet nog proberen te redden wat er te redden valt in Play-Off 2, maar beseft dat hij begonnen is aan een lastige taak.

--> HIGH ODDS! KV Mechelen kent geen probleem met Standard: KLIK HIER!

Jeunechamps werd maandagmiddag verrassend aangeteld als de tijdelijke opvolger van Jankovic. Jeunechamps is pas een maand actief bij de Rouches, maar kreeg de voorkeur boven assistent Eric Deflandre. De ex-trainer van Seraing heeft alvast een duidelijk doel voor ogen: ''Ons eerste doel is om zo snel mogelijk een match te winnen'', zei hij op de persconferentie voor het duel met KV Mechelen.

Hij beseft echter dat het zelfvertrouwen extreem laag is na amper één(!) zege in de laatste 15 matchen. ''De spelers zijn breekbaar, dus we hebben geprobeerd om de hoofden leeg te maken door zo veel mogelijk te werken.'' Hij eist dan ook meer van de spelersgroep. ''We moeten er meer voor doen. We moeten die laatste centimeter gaan zoeken om dat tikkeltje geluk af te dwingen'', besloot hij.