Hanni spreekt coach tegen na wissel: Ik kon doorgaan

Hanni spreekt coach tegen na wissel: "Ik kon doorgaan"

21-04-2017 14:05

Sofiane Hanni was met een doelpunt een van de uitblinkers bij Anderlecht donderdag. Hij zette de gelijkmaker tegen Manchester United op het bord. In de tweede helft haalde Rene Weiler de aanvoerder naar de kant. Hanni zelf zei achteraf dat hij niet gewisseld moest worden. 

--> TITELRACE! Anderlecht haalt het van Club voor 6(!) keer je inzet!

Nochtans liet Anderlecht vrijdag weten dat de Algerijn mogelijk de topper tegen Club Bugge mist wegens een blessure. Donderdag na de match klonk het nog anders. "De trainer had vooraf gezegd dat hij een aantal wissels zou doorvoeren, zodat iedereen fris zou zijn voor zondag. Ik voelde me fysiek nog goed en kon nog doorgaan, maar ik begrijp dat de match tegen Brugge ook belangrijk is", klonk het in Het Laatste Nieuws.

Hanni was trots op de prestatie van Anderlecht. "We hebben een goede match gespeeld. Vooral onze eerste helft was zeer goed. We probeerden de bal in de ploeg te houden en dat is ons redelijk goed gelukt. We slaagden erin om mentaal overeind te blijven door te scoren. Voor mij was het zeer speciaal om te scoren in zo'n belangrijke wedstrijd, in zo'n stadion en tegen zo'n grote tegenstander. We kunnen alleen maar trots zijn op wat we gepresteerd hebben."