KV Oostende een plezante boel? Vergeet dat maar

  "KV Oostende een plezante boel? Vergeet dat maar"

  vrijdag 21 april 2017 om 13:30

  Bij KV Oostende zit Yassine El Ghanassy in een moeilijke periode. De ex-Rode Duivel moet vaak op de bank zitten en voelt bovendien veel druk. Spelen bij KV Oostende is absoluut niet zo kalm als veel mensen geloven.

  Wie denkt dat er geen druk is bij Oostende, die komt volgend El Ghanassy bedrogen uit. "Er is héél veel druk bij KV Oostende. Vergeet de verhaaltjes dat het er gewoon een plezante boel is. De voorzitter wil absoluut Europa in. We voelen die druk wel. Het is van móeten. En de trainer benadrukt dat ook", zo stelt hij fors in Het Laatste Nieuws. 

  De ambities reiken soms wel erg ver. "Wist je dat sommigen voor de start van de Play-Offs zelfs aan de titel gedacht hebben? Geen enkele ploeg stak er bovenuit en wij hebben toch heel veel kwaliteiten. Het had gekund hoor, maar na die slechte start... Ach, Europa is nog niet verloren, hé. Alleen moeten we dan snel ons beste niveau terugvinden."

  Dat laatste geldt zeker ook voor El Ghanassy zelf, die niet meer zeker is van zijn plaats. "Wat me pijn gedaan heeft, is dat ik na de eerste match van de Play-Offs tegen Charleroi opnieuw op de bank belandde. Ik was goed - het was niet mijn schuld dat we in het slot nog de zege uit handen gaven. De hele week trainde ik nadien vol vertrouwen en plezier, maar dat is helemaal zoek geraakt toen ik op speeldag twee tegen Zulte Waregem niet mocht starten. Ik heb vertrouwen nodig om te renderen."

  Transfer?
  El Ghanassy wil nog niet vooruit kijken naar de zomer, maar ontkent dat er gesprekken zijn geweest. "Ik zou graag nog eens een stap hogerop zetten - er zijn al contacten geweest -, maar daar denk ik nu niet aan. Alleen de Play-Offs tellen. En de cruciale wedstrijd tegen AA Gent."

  Poll

  Kan El Ghanassy nog een stap hogerop aan?

  (224 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  "KV Oostende een plezante boel? Vergeet dat maar"