'Courtois pleegde overspel in discotheek, het kon hem niet schelen wie het zag'

'Courtois pleegde overspel in discotheek, het kon hem niet schelen wie het zag'

11-04-2017 16:45
1

Thibaut Courtois was de roddelboekjes afgelopen week voor: hij vertelde zelf dat zijn relatie met de Spaanse Marta over was. De geruchten over overspel worden door Dag Allemaal fel aangedikt.

Zo is er het verhaal van Emily Vanhoutte, op een blauwe maandag laureate in een missverkiezing. Courtois heeft haar benaderd, maar ze beweert dat ze niet wist dat hij een vriendin had. "Ik wist niet dat Thibaut een vriendin had en een dubbelleven leidde. Hij had me op een missverkiezing gezien en stuurde me een berichtje via Facebook. Zo zijn we aan de praat geraakt. En van het één kwam het ander. Vermits hij het initiatief had genomen, ging ik ervan uit dat hij vrijgezel was."

Ook in de Antwerpse discotheek The Villa liet Courtois zich opmerken, zo beweert een getuige. "Hij gedroeg zich toen al als een vrijgezel. Hij had interesse in veel meisjes. Maar met één van hen ging hij wel erg intiem om. En 't was duidelijk niet de eerste keer dat hij de grenzen opzocht. Z'n vrienden waren erg bedreven in het afschermen van Thibaut. Wie iets té vaak in zijn richting keek, werd kordaat terechtgewezen. Die moest zich met z'n eigen zaken bemoeien. Maar Thibaut zelf kon het weinig schelen wie hem bezig zag."