Mazzu krijgt veeg uit de pan: 'Zijn geslijm met Club Brugge is zielig'

Mazzu krijgt veeg uit de pan: 'Zijn geslijm met Club Brugge is zielig'

31-03-2017 07:54

Felice Mazzu is mogelijk aan zijn laatste maanden bezig als coach van Charleroi. Hij lijkt op weg naar een topclub. Club Brugge wordt als één van de mogelijke opties genoemd. De laatste uitspraken van de coach worden echter weinig gesmaakt.

De coach gaf onlangs nog aan dat hij wel zou passen bij een ploeg zoals Club Brugge. Jan Mulder vindt die uitspraken bijzonder irritant. "Hij is me net iets te begerig naar een topclub. Dat slijmerige: níet doen! Je moet sterk zijn", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Ik ben het roerend eens met Jan Mulder", pikt Aad de Mos daarop in. "Het gaat van kwaad naar erger met die Mazzu. Hij heeft nu zelfs zijn maandsalaris bekendgemaakt. Zo van: 'Haal me maar, Club Brugge, want ik kost niets.' Zielig", klinkt het streng.

"Ik gun hem die stap hogerop wel", zegt Mulder nog. En hij kán het volgens mij, maar wij kregen bij Anderlecht eens András Béres als coach, een Hongaar die overkwam van Beerschot. Zijn eerste woorden: 'Ik ben zo blij dat ik trainer van Anderlecht mag zijn.' Mazzu zegt zulke dingen nu al. Dan ben je geen sterke persoonlijkheid", aldus de Nederlander.