Ex-trainer moet toegeven: Spijt van keuze voor Club Brugge

Ex-trainer moet toegeven: "Spijt van keuze voor Club Brugge"

29-03-2017 09:15
2

Club Brugge heeft met Michel Preud'homme een succescoach gevonden, met de Beker van België en de landstitel heeft hij al twee prijzen beet. Daarvoor kende Club heel wat magere jaren, met onder meer een hele korte periode van Georges Leekens.

Leekens, die tijdens de Afrika Cup werd ontslagen bij Algerije, is momenteel vrij. De 67-jarige trainer denkt nog lang niet aan stoppen. "Stoppen? Zeker niet. Georges Leekens heeft nog honger, schrijf dat maar op! Ik ga de media niet laten beslissen in mijn plaats. Het zou bepaalde mensen ongetwijfeld plezier doen dat het gedaan is voor mij, en dan denk ik aan enkele Vlaamse journalisten", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Leekens denkt dat hij nog veel kan bijbrengen en heeft ook zelden verkeerde keuzes gemaakt. "Nee, ik wil nog doorgaan. Ik houd al lang geen rekening meer met alle belachelijke dingen die over mij geschreven worden. Ik doe voort, ik neem beslissingen, ik heb er een twintigtal genomen sinds ik trainer ben en ik heb maar spijt van een of twee. Zoals de beslissing om de Duivels te verlaten en terug te keren naar Club Brugge. Dat is een foutmarge van nog geen tien procent. Toch niet slecht, vind ik."