Mulder hekelt Rode Duivel: Hij vindt zichzelf een ietsje te grote speler

Mulder hekelt Rode Duivel: "Hij vindt zichzelf een ietsje te grote speler"

28-03-2017 08:45
1

De Rode Duivels kregen afgelopen zaterdag een pijnlijk tegendoelpunt tegen van Griekenland. De bezoekers kregen hun enige kans vlak na de aftrap van de tweede helft, maar wie gaat er in de fout?

--> Rode Duivels spoelen Griekse ontgoocheling door in Rusland: 2,3 keer je inleg!

Mulder zag één schuldige voor die tegengoal: Laurent Ciman. "Ciman was bij de 0-1 voor de Grieken aan het dromen over zijn schitterende klasse als leider van de defensie der Rode Duivels in het Heizelstadion. Hij vindt zichzelf een ietsje te grote speler."

Voor Peeters is het duidelijk. De hele verdediging staat verkeerd, niet alleen Laurent Ciman. "Moet Jan Vertonghen geen dekking geven op Ciman? Vertonghen had meer kunnen doen. Hij bewoog geen meter in die fase. Wie bepaalt de lijn? De man aan de kant van de bal, toch?", zo vertelt Peeters in Extra Time.

Mulder vond die uitleg toch net iets te technisch. "Bob, jij gebruikt dure woorden voor heel simpele dingen: wie bepaalt de lijn? Je hebt toch geen passer bij je? Dit gaat mijn pet te boven". Peeters had een duidelijke reactie in huis: "Dat snap ik". Gelukkig was de sfeer in de rest van de uitzending een pak vriendschappelijker.