Gent dreigt opnieuw smaakmaker te verliezen: Alle opties openhouden

Gent dreigt opnieuw smaakmaker te verliezen: "Alle opties openhouden"

25-03-2017 07:15

AA Gent lijkt met Thomas Foket opnieuw een van zijn smaakmakers te verliezen. De Rode Duivel wil zijn contract bij de Buffalo’s niet verlengen. "Alle opties openhouden"

Eind 2018 verloopt het contract van Foket. Algemeen directeur Michel Louwagie wil de rechtsachter dan ook graag langer aan zich binden, maar daar denkt de Rode Duivel anders over. "Waarom Foket nog niet heeft bijgetekend? Omdat hij niet wil. Op dit moment lopen er ook geen gesprekken", aldus Louwagie aan Het Nieuwsblad.

Foket zelf blijft vaag over een eventueel vertrek. "Ik hou het gewoon open. Ik heb nog niet bijgetekend bij Gent, maar het is ook niet dat ik al een transfer in gedachten heb. Ik wil gewoon niet te vroeg conclusies trekken. Er is sportief genoeg om op te focussen, nadien zien we wel. Ik ben veel te graag bij AA Gent om een transfer te willen forceren, dat is niet mijn bedoeling. Ik wil niemand tegen de schenen schoppen",vertelt Foket aan Het Nieuwsblad.

Vooral vanuit Italië zou er interesse zijn voorde international. Napoli, Udinese en Atalanta zouden Foket graag willen contracteren.