LOL! Berrier heeft opvallende reden voor reputatie: Door mijn stomme kop

LOL! Berrier heeft opvallende reden voor reputatie: "Door mijn stomme kop"

22-03-2017 14:34

Franck Berrier heeft de reputatie een soms wat norse indruk na te laten. Volgens de middenveldet van Oostende is door een heel eenvoudige verklaring voor. "Door mijn stomme kop."

"Ik weet dat ik een reputatie heb in het milieu. Ik heb al gehoord dat ik een rotkarakter heb, men heeft gezegd dat ik rotzooi breng in de kleedkamer. Maar dat is nooit gebeurd. Nooit. Feitelijk kent men mij heel slecht en ik denk dat dat mijn carrière beïnvloed heeft. Ik denk dat bepaalde goeie clubs bang zijn geweest om me te nemen, omdat ze vreesden dat ik problemen zou maken", zegt Berrier in Sport/Voetbalmagazine.

Volgens Berrier is de reden voor zijn reputatie niet ver te zoeken. "Als je naar me kijkt, zie je een stomme kop. Als de mensen me niet aanspreken, stap ik niet zelf op hen af. Ik glimlach niet naar mensen die ik niet ken, ik streef daar ook niet naar, ik probeer niet om vrienden te maken of om toenadering te zoeken tot de supporters. Zodra de training is afgelopen, stap ik in de wagen en rijd ik naar huis", aldus de Fransman.