Najar twijfelt over toekomst: 'Nieuw contract niet ondenkbaar'

Najar twijfelt over toekomst: 'Nieuw contract niet ondenkbaar'

08-03-2017 10:04
1

Andy Najar haalt opnieuw een hoog niveau en is één van de sterkhouders bij Anderlecht. De Hondurees stond in het verleden al in de nadrukkelijke belangstelling van Sevilla, maar net dan scheurde hij zijn kruisbanden. Komende zomer biedt er zich een nieuwe kans aan, al denkt de rechtsachter er ook nog te blijven bij paars-wit.

Het Laatste Nieuws weet dat de 24-jarige Najar zou willen luisteren naar een nieuw voorstel van Anderlecht. De reden daarvoor is dat hij de club enorm dankbaar is voor de kansen die het hem gaf. Hijzelf bloeide open in ons land en zijn kinderen voelen zich uitstekend in Brussel. De in armoede opgegroeide Najar weer dat enorm te appreciëren.

Het lijdt bovendien ook geen twijfel dat de Brusselaars hem een voorstel zullen doen, want coach René Weiler is gek van de Hondurese flankverdediger. Anderlecht zal de huidige verbintenis van Najar dan wel stevig moeten opwaarderen. Sevilla bood hem vorig jaar een opmerkelijke loonsverhoging, paars-wit doet er goed aan dat zo veel mogelijk te evenaren. Daarnaast is er nog de sportieve ambitie van de speler, maar een verlengd verblijf in het Astridpark is dus niet ondenkbaar.

Lees ook: Wat doet Najar? "In april rond de tafel met Anderlecht"