Mazzu-time levert ditmaal slechts één punt op voor Charleroi

04-03-2017 21:55

In de strijd om Play-Off 1 heeft Charleroi zaterdag met de punten gemorst. Pas in de 90e minuut kon het tegen Kortrijk een punt uit de brand slepen. In het Zwarte Land werd het 1-1.

In de strijd om Play-Off 1 mocht Charleroi thuis geen fout maken tegen KV Kortrijk. De bezoekers speelden in het Zwarte Land enkel nog voor de eer en moesten voor de rust het spel ondergaan. Charleroi scoorde twee keer, maar de goals van Pollet en Harbaoui werden terecht afgekeurd voor buitenspel. Rusten deden we in het Stade du Pays de Charleroi daarom met 0-0.

Na de pauze mochten we dan toch een geldig doelpunt noteren. Idriss Saadi bracht de bezoekers op voorsprong. Dat vierde hij opnieuw met zijn Hulk-masker. Even later liet Saadi de kans op de 0-2 liggen. Dat zou Kortrijk in de slotfase nog zuur opbreken. Dorian Dessoleil scoorde in de 90e minuut oftewel Mazzutime alsnog de 1-1.

Door het gelijkspel houdt Charleroi zijn lot in eigen handen. Als het volgende week wint op het veld van Lokeren is de huidige nummer zes in de stand zeker van Play-Off 1.