'Sneijder zorgt voor 'aardbeving' en ligt in de clinch met nieuwe Gala-trainer'

'Sneijder zorgt voor 'aardbeving' en ligt in de clinch met nieuwe Gala-trainer'

04-03-2017 12:47

Het is onrustig rond Wesley Sneijder. De Oranje-international van Galatasaray kan volgens de Turkse boulevardkrant Milliyet niet door één deur met de nieuwe trainer Igor Tudor. Hij is de opvolger van de onlangs ontslagen Jan Olde Riekerink.

Het botert niet tussen Tudor en Sneijder, die geblesseerd is, maar wellicht ook wel helemaal niet meer in aanmerking komt voor een vaste basisplek. Sneijder was volgens het gerucht niet blij met de exit van Olde Riekerink en de aanpak van diens opvolger. De Nederlander werd onlangs gewisseld tegen Besiktas, waarna hij Tudor niet eens aankeek, zo wordt gesteld.

Bestuurslid Levent Nazifoglu van Galatasaray ontkende tegenover Rayospor dat er problemen zijn tussen Sneijder en Tudor, ook al wordt er in de Turkse pers dus gesproken over 'een aardbeving'. Dit seizoen speelde Sneijder zeventien competitiewedstrijden voor de Turkse topclub. Hij maakte twee doelpunten. In voorgaande seizoenen kwam hij telkens tot meer dan 25 wedstrijden. In zijn eerste halfjaar stonden er twaalf duels achter zijn naam.