Rode Duivel doet Standard-fans dromen over terugkeer: Why not?

Rode Duivel doet Standard-fans dromen over terugkeer: "Why not?"

27-02-2017 14:36
1

Na zondag is het definitief: Standard Luik zal -opnieuw- niet van de partij zijn in Play-Off 1. Al wie de Luikenaars een warm hart toedraagt, kreeg de voorbije weken heel wat klappen te verwerken. Bij Marouane Fellaini was dat niet anders.

De huidige middenvelder van Manchester United kende zijn doorbraak op Sclessin en volgt zijn oude liefde nog op de voet. "Ik denk dat de supporters van Standard een beter elftal verdienen dat de ploeg die ze nu hebben. Zij geven alles. Ik heb er een grootse periode beleefd, met een titel en een uitzonderlijke sfeer zoals je nergens anders vindt in België", klinkt het bij RTBF.

Als Fellaini nog zo begaan is met de Rouches, ziet hij zichzelf dan ooit terugkeren naar de Vurige Stede. "Why not", antwoordt hij. "Als er een goed project is, met goede spelers en als de 'goesting' om te winnen er is... Waarom niet?", aldus de man die nog een jaar onder contract staat bij Man U. "Ik voel me goed in Manchester. We zullen wel zien. Er zullen ook andere opties zijn, dus we zien dan wel."