Londen in de wolken met AA Gent: 'De beste fans ooit'

Londen in de wolken met AA Gent: 'De beste fans ooit'

24-02-2017 21:46
1

AA Gent zorgde donderdag voor een geweldige stunt in de Europa League. Het schakelde Tottenham Hotspur uit. De fans van de Buffalo's konden daarna een geweldig feestje bouwen. Ze deden dat zoals het hoort met respect voor de stad waar ze waren. Uit Londen volgden dan ook de nodige complimenten. 

'Deze morgen ontvingen we volgende schitterende mail van de Senior Security Officer van Totttenham Hotspur. Lees even mee en geniet van de prachtige woorden van dank voor al onze clubmensen, stewards en vooral voor jullie, onze fan-tas-tische supporters! De mail was gericht aan onze Directeur Veiligheid en Organisatie Dirk Piens. Iemand die dagelijks schitterend werk verricht voor de club. Dirk stond erop dat alle stewards die meewerkten aan de grootste buitenlandse operatie van onze club deze boodschap te horen kregen. Maar uiteraard gelden de woorden van Sue ook en vooral voor onze supporters', laat AA Gent weten via zijn officiële site.

De brief klonk als volgt: 'De samenwerking met uw club was het hoogtepunt van ons avontuur in Europa. Het was een plezier jullie te leren kennen en jullie prachtig stadion te bezoeken. Bedank alstublieft iedereen met wie we in contact kwamen, en zeker jullie stewards want zij waren fantastisch gisterenavond, net zoals jullie fans natuurlijk. De politie zei dat het de beste fans waren waar ze ooit al mee in contact kwamen. Veel succes aan jullie allemaal. Ik hoop om in de toekomst weer samen met jullie te kunnen wensen.'

Lees ook: Gentse helden terug in het land: "Alles aan doen om die kwartfinale te halen"