'Einde verhaal voor Stijnen, Sporting Hasselt ontslaat ex-Rode Duivel'

'Einde verhaal voor Stijnen, Sporting Hasselt ontslaat ex-Rode Duivel'

20-02-2017 22:05

Stijn Stijnen moet op zoek naar een nieuwe club. De ex-Rode Duivel is niet langer trainer van Sporting Hasselt. De club besloot om hem maandagavond te ontslaan.

TV Limburg meldt dat Stijnen werd ontslagen door de club uit de Eerste Amateurliga. Waarom de voormalige Rode Duivel ook moet vertrekken, is nog niet zo duidelijk. Stijnen was nog niet zo lang geleden zelfs nog voorzitter van de Limburgse club. Hij besloot halverwege januari echter om de fakkel over te dragen aan Bart Casters. Die heeft nu, samen met de raad van bestuur, besloten om hem te ontslaan.

De doelman sprong Hassel in 2011 nog te hulp toen de club in vereffening leek te gaan. Begin 2012 werd hij dan voorzitter en daarna trainer. Onder de leiding van Stijnen hielp hij de club aan twee promoties, waardoor het nu in de Eerste Amateurliga speelt.

Vorige week werd Stijn Stijnen nog voor acht maanden geschorst wordt door de KBVB. Stijnen aanvaardt de schorsing maar overweegt wel gerechtelijke stappen tegen de scheidsrechter zelf omdat hij gelogen zou hebben in zijn verslag.