Veel optimisme bij Standard: De negatieve spiraal is doorbroken

Veel optimisme bij Standard: "De negatieve spiraal is doorbroken"

vrijdag 17 februari 2017 om 15:45

Standard is bijna uitgeschakeld voor Play-Off 1, maar Aleksandar Jankovic gaat nog volop voor dat waterkansje. Hij gelooft dat de wedstrijd tegen Waasland-Beveren een keerpunt is geweest voor zijn ploeg.

Na zeven wedstrijden zonder zege won Standard nog eens op het veld van Waasland-Beveren. Jankovic hoopt dat het een nieuw begin kan zijn voor zijn carrière bij Standard. "We konden de negatieve spiraal doorbreken. Zeven matchen zonder overwinning, dat weegt. Nu is de groep bevrijd. "We hebben tweemaal verloren in eigen huis, maar de goesting is aanwezig en we hebben maar één ding in ons hoofd: winnen", zo vertelt Jankovic op zijn persconferentie.

Ook Mathieu Dossevi lijkt de hoop op Play-Off 1 nog niet helemaal te hebben opgegeven. "Het is een moeilijk jaar, maar ik ga er alles aan doen om mijn topvorm terug te vinden voor dit seizoenseinde". Opnieuw een seizoenseinde in Play-Off 2 zou echter een catastrofe zijn voor de Luikenaars.

Standard heeft nog vijf punten achterstand KV Mechelen en Genk, die momenteel vechten om de vijfde plaats. Bovendien komt zondag AA Gent over de vloer. Het ziet er dus bijzonder slecht uit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Veel optimisme bij Standard: "De negatieve spiraal is doorbroken"