Zlatan de 'Indiana Jones' van United: Waar ik ook ben geweest, won ik

  Zlatan de 'Indiana Jones' van United: "Waar ik ook ben geweest, won ik"

  vrijdag 17 februari 2017 om 11:30

  Zlatan Ibrahimovic was donderdagavond de grote man bij Manchester United. Zijn ploeg won met 3-0 van Saint-Etienne in de Europa League en alle treffers kwamen van Zlatan. Hij vergelijkt zichzelf met Indiana Jones.

  "Mensen die me kennen weten dat ik bij veel clubs heb gespeeld en altijd mijn best doe", zegt Zlatan tegen Sky Sports. "Waar ik ook ben geweest, won ik. Dus ik lijk op Indiana Jones." De Europa League voelt voor Zlatan niet als een B-toernooi. "Iedere prijs is geweldig. Overal waar ik kwam heb ik iets gewonnen, dus als ik hier iets kan winnen ben ik super blij."

  Zlatan tekende donderdag voor de zeventiende hattrick van zijn carrière en zijn zeventiende doelpunt tegen Saint-Etienne. Dat zorgt voor een glimlach. "Het voelt goed. Ik krijg veel hulp van m'n teamgenoten. We speelden een open wedstrijd en het was belangrijk om een goed resultaat te behalen zodat we die mee kunnen nemen naar de tweede wedstrijd. We wonnen met 3-0 en ik scoorde er drie, dus daar ben ik blij mee. We moeten nog veel wedstrijden spelen, hopelijk kan ik zo doorgaan."

  Poll

  Gaat Manchester United de Europa League winnen?

  (21 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Zlatan de 'Indiana Jones' van United: "Waar ik ook ben geweest, won ik"