Anderlechtman toont zijn lef: Ik weet waartoe ik in staat ben

  Anderlechtman toont zijn lef: "Ik weet waartoe ik in staat ben"

  vrijdag 17 februari 2017 om 09:30

  Frank Acheampong was donderdag met twee doelpunten dé held bij Anderlecht. De Ghanees was ongrijpbaar voor de trage Russische verdediging. Acheampong heeft zichzelf niet verbaasd: hij weet dat hij een speler is die het verschil kan maken.

  Acheampong speelde de Afrika Cup en kwam terug met een lichte knieblessure. Daarom kwam hij de laatste weken niet aan bod, maar nu is hij terug. "Ik weet tot wat ik in staat ben en probeer dat er ook uit te laten komen. Het was even geleden dat ik het shirt van Anderlecht aantrok. Maar ik heb met mijn snelheid laten zien wat ik kan, dat kan ook doordat ik op mijn beste positie stond", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Met dat laatste maakt hij duidelijk dat hij geen linksback meer wil zijn.

  Acheampong is ondanks zijn sterke prestatie niet eens topfit. "Ik heb heel hard gewerkt om terug te keren. Ik ben dan ook bijzonder fier op wat ik vanavond heb laten zien. Hopelijk helpt het ons naar de volgende ronde. Al is titel nummer 34 nog altijd het belangrijkste, ook daar wil ik de ploeg mee helpen."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlechtman toont zijn lef: "Ik weet waartoe ik in staat ben"