Opvallende bekentenis: Titelviering van Club Brugge heeft pijn gedaan

Opvallende bekentenis: "Titelviering van Club Brugge heeft pijn gedaan"

10-02-2017 20:15
1

Voor Club Brugge was 2016 een echt (vergeef ons de woordspeling) boerenjaar. Club Brugge won voor de eerste keer in elf jaar nog eens de landstitel. Tom De Sutter bekeek de beelden met pijn in het hart.

De nu 31-jarige aanvaller heeft met Club Brugge wel de Beker van België gewonnen, maar de titel was in zijn tijd te hoog gegrepen. Misschien had hij wél een viering kunnen meemaken als hij niet was vertrokken naar Bursaspor. "Spijt van mijn vertrek bij Club heb ik niet, mijn laatste jaar daar was heel goed. Europees zijn we ver geraakt, we wonnen de beker en deden in de Play-Offs lang mee voor de titel", blikt De Sutter terug in Sport/Voetbalmagazine.

De Sutter kon natuurlijk niet weten dat het volgende jaar nog beter ging zijn. "Niets garandeerde mij dat het seizoen erop even succesvol zou zijn. Al moet ik bekennen dat het een beetje pijn deed toen ik de beelden zag van de kampioenenviering vorig jaar. Daar had ik graag deel van uitgemaakt. Maar oké, ik was blij voor hen", geeft hij wel nog mee.