UPDATE: Louwagie bevestigt mogelijk vertrek Perbet: We zoeken oplossing

UPDATE: Louwagie bevestigt mogelijk vertrek Perbet: "We zoeken oplossing"

30-01-2017 22:47

Jérémy Perbet hoopt voor het einde van de transferperiode nog te vertrekken bij AA Gent. De Fransman is achter Kalifa Coulibaly en Darko Bjedov nu pas de derde centrumspits in de pikorde van Hein Vanhaezebrouck. Diverse clubs willen graag een oplossing bieden voor Perbet.

Vanhaezebrouck bevestigde zondag na de match tegen Club Brugge dat Perbet een duidelijk vertrekwens heeft. Hij werd  maandag vervolgens al gelinkt aan een andere Belgische topclub, terwijl eerder al Charleroi zou hebben gedacht aan een terugkeer van hun ex-topschutter. Volgens  La Dernière Heure wil ook een degradatiekandidaat zich in de strijd mengen.

De Waalse krant meldt dat rode lantaarn Royal Excel Moeskroen ook interesse heeft in de 32-jarige aanvaller. Moeskroen scoorde pas 23 keer in 24 matchen en kan de doelpunten goed gebruiken in de strijd om degradatie. Perbet, die dit seizoen tien goal in dertig duels maakte, zou zijn komst zien zitten. Het is echter de vraag of Perbet open staat voor een vertrek naar een ploeg uit de onderste regionen van de Jupiler Pro League.

Update 22.47 uur: Michel Louwagie bevestigde in Extra Time dat Perbet op het punt staat om te vertrekken. "We zoeken een oplossing voor hem, want die moet er duidelijk wel komen", aldus Louwaie.