Vossen geeft update na zware botsing: Mijn quadriceps is geraakt

Vossen geeft update na zware botsing: "Mijn quadriceps is geraakt"

22-01-2017 16:30

Jelle Vossen stond ook zondagmiddag weer aan het kanon voor Club Brugge. Tot zijn grote verbazing versloeg hij Guillaume Hubert met een boterzachte kopbal. Het maakt voor Vossen niet uit, een goal is tenslotte een goal.

Vossen was duidelijk in zijn nopjes over de match bij Sporza Radio. "0-3 op Standard, dat is mij nog nooit overkomen. We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld en we verdienen het zeker. Het is niet evident tegen zo'n sterke ploeg, dit is een fantastisch weekend voor ons."

Zijn goal was er eentje voor het blunder van keeper Guillaume Hubert. "Ik was verrast dat die bal binnenging. Hij was goed geplaatst, maar niet hard. De keeper wilde hem gewoon laten buitenrollen. hHet zag er een beetje vreemd uit. Ik was wel nog aan het kijken ja, want ik had het gevoel dat de richting goed was. Des te beter dat hij binnengaat.

In de tweede helft ging Vossen eraf met een blessure, maar daarover weet hij nog niets. "Hubert botste met zijn knie tegen mijn quadriceps. Ik moet kijken hoe het evolueert, het is wel stijf geworden. Normaal herstel ik snel, maar ik kan er voorlopig nog niets over zeggen."