Standard dreigt: Als Trebel niet snel opduikt, volgen er sancties

Standard dreigt: "Als Trebel niet snel opduikt, volgen er sancties"

07-01-2017 18:28

Adrien Trebel heeft het verkorven bij Standard. Hij wil een transfer naar AA Gent en blijft daarom weg van de winterstage. Technisch directeur Olivier Renard wil hem nog één kans geven, als hij zich rept naar Marbella. 

Renard reageert in Het Laatste Nieuws op deze erg heikele kwestie. "Als hij niet snel opduikt, volgen er sancties. Ik wil geen oorlog ontketenen, maar dit is een beetje zoals kapitein Schettino die de Costa Concordia verliet."

Renard spreekt zich ook uit over de interesse van AA Gent. "Het laatste contact dateert van vrijdag. Of het mogelijk is dat hij toch naar Gent gaat? Ik beslis mee over het sportieve, maar sommige beslissingen spelen zich boven mijn hoofd af. Het bod van Gent was niet hoog genoeg. Of hij straks toch vertrekt en of dat dan naar Gent, Engeland of Hongarije is, ligt niet alleen in mijn handen. Er staat in elk geval geen clausule in zijn contract dat hij zomaar voor een bepaald bedrag kan vertrekken."

Renard weet echter ook dat Trebel heel wat kapitaal vertegenwoordigt. Hij besluit met zalvende woorden. "Iedereen kan een fout maken. Alleen is dit wel een hele flagrante. We staan nog met hem in contact en hopen dat hij snel in Marbella neerstrijkt en zich weer helemaal op Standard focust."