OFFICIEEL: KV Mechelen legt ex-speler van Standard en Club Brugge vast

OFFICIEEL: KV Mechelen legt ex-speler van Standard en Club Brugge vast

07-01-2017 15:24

Het hing al langer in de lucht, maar nu is het officieel geworden: vanaf nu mag Reda Jaadi zich speler van KV Mechelen noemen. De amateur heeft een profcontract gekregen.

De 21-jarige creatieve middenvelder heeft er al een bewogen carrière opzitten. Hij speelde liefst zes jaar bij Standard, maar maakte in 2015 de overstap naar Club Brugge. Dat werd helemaal geen succes, waardoor hij uiteindelijk zonder club kwam te zitten. KV Mechelen sloot hem in de armen en liet hem op amateurbasis meedraaien bij de club, maar die periode is nu voorbij.

Jaadi is nu een volwaardig lid van de A-kern geworden, en Mechelen maakt duidelijk waarom het die beslissing genomen heeft. "Jaadi bewees zichzelf de afgelopen maanden op training en kreeg onder Yannick Ferrera ook al speelkansen. Zo maakte hij de winninggoal in de extra tijd van de wedstrijd tegen KAS Eupen. KV Mechelen legde de aanvallende middenvelder vast tot het einde van dit seizoen, met een optie op een verlenging tot juni 2018", zo staat te lezen op de officiële website.