Brugse huurling voelt zich gelukkig in Nederland: Hier echt thuis

Brugse huurling voelt zich gelukkig in Nederland: "Hier echt thuis"

30-12-2016 15:50

Dylan Seys ziet een langer verblijf in Nederland wel zitten. De flankspeler wordt door Club Brugge uitgeleend aan FC Twente. Daar heeft de linkspoot het duidelijk naar zijn zin.

Na een moeilijk begin, krijgt Seys steeds vaker speelminuten bij Twente. Hij wil dan ook graag langer blijven. Seys hoopt dat FC Twente de aankoopoptie in het huurcontract licht. "Al zijn er nog geen gesprekken geweest met de clubleiding", vertelt hij in De Krant van West-Vlaanderen.

"Dat zal pas in de laatste twee of drie maanden gebeuren, maar ik voel me echt thuis bij Twente en hoop dat de club straks de aankoopoptie zal lichten. En als dat niet gebeurt, hoor ik nu al dat er ook andere ploegen interesse tonen", klinkt het.

Buitenland
De flankspeler denkt niet dat een terugkeer naar Club Brugge of België nog een mogelijkheid is. "Voor mijn ontwikkeling zou het misschien niet slecht zijn om in Nederland te blijven, maar mochten er dan Duitse of Engelse clubs komen aankloppen, zou ik ook niet twijfelen."

"Je weet natuurlijk nooit met Club Brugge, maar een terugkeer zal er niet echt inzitten, denk ik. In het begin van het seizoen had ik nog regelmatig contact met de mensen van Club, maar sinds ik speel, hoorde ik niemand meer", besluit hij.