'Anderlecht heeft ook Belgische doelman op het verlanglijstje staan'

'Anderlecht heeft ook Belgische doelman op het verlanglijstje staan'

28-12-2016 12:52

Anderlecht is op zoek naar een nieuwe doelman. Davy Roef wil weg nadat hij te licht is bevonden voor René Weiler, terwijl er ook nog twijfels zijn rond Frank Boeckx. Het lijstje met mogelijke kandidaten wordt steeds langer.

La Dernière Heure schreef zondag dat paars-wit op zoek is naar een buitenlandse doelman, die tweede keus is bij zijn club. De Waalse krant kwam al met de nodige namen die in dit profiel zouden passen. Rafael Cabral (Napoli) en Daniele Padelli (Torino) werden al genoemd, maar Het Nieuwsblad voegde woensdag een interessante naam toe aan dit rijtje.

Koen Casteels zou namelijk in beeld zijn bij de Brusselaars. Casteels zou volgens de krant open staan voor een (tijdelijk) vertrek bij VfL Wolfsburg, nu hij slechts tweede doelman is achter de Zwitser Diego Benaglio. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League is naar verluidt niet de eerste keuze van de Rode Duivel, maar een korte uitleenbeurt van zes maanden zou hij wel zien zitten. Anderlecht kan het toptalent Mile Svilar dan achter de schermen klaarstomen voor het volgende seizoen.