Lokeren zet mooie reeks van wedstrijden zonder nederlaag voort tegen Standard

21-12-2016 22:26

Ook op bezoek bij Standard is Lokeren erin geslaagd om niet te verliezen. De Waaslanders konden een gelijkspel uit de brand slepen tegen de Rouches. Het werd 1-1 tegen Standard.

Voor spektakel moest je donderdagavond zeker niet naar de eerste helft van Standard - Lokeren kijken. De eerste helft kwam bijzonder traag op gang. Met veel strijd, maar ook veel afval aan beide kanten. De eerste kansen kwamen er pas na een half uur voetballen. Zowel Lokeren als Standard kregen enkele mogelijkheden. Guillaume Hubert en Barry Boubacar Copa moesten zich onderscheiden met enkele knappe reddingen.

Meteen na rust was dat doelpunt er dan toch. Réginal Goreux brak de ban voor de Rouches. Op de hoek van de zestien kreeg de flankverdediger de bal. Hij verraste Copa door geen voorzet te geven, maar gewoon op doel te trappen. Standard zorgde voor het meeste dreiging via Orlando Sa en Ishak Belfodil. Het doelpunt viel echter aan de overkant. Twintig minuten voor tijd scoorde Mijat Maric de gelijkmaker. Doelman Guillaume Hubert zag er niet al te best uit, waar Lokeren lustig van profiteerde. Lokeren kwam zelfs nog dicht bij het winnende doelpunt, maar het bleef 1-1.